Gå til innhold
Aktivistkurs i Drammen

Aktivistkurs i Asker

Natur og Ungdom < Arrangement < Aktivistkurs i Asker

Bli med på helgeseminar for å lære om hvordan du kan være en ordentlig NU-aktivist! Høsten 2021 har vi tre ulike aktivistkurs. Her får du mer informasjon om aktivistkurset i Asker (tidligere Drammen).

Et aktivistkurs er et lærerikt, morsomt og utfordrende helgeseminar hvor du skal lære deg hvordan du kan bli en enda bedre aktivist! Kurset i Asker (tidligere Drammen) er for NU-medlem i Viken, Oslo, Agder, Vestfold og Telemark.

Kurset koster 250 kr og dekker alt av mat, reise og overnatting.

Fra:
12. november 2021
17:00
Til:
14. november 2021
15:00

Informasjon om aktivistkurs

Aktivistkurset er et kurs vi anbefaler for alle i Natur og Ungdom. Det skal være en helg hvor du får personlige utfordringer, vokser som aktivist og skaffer mange gode erfaringer om hvordan du kan forandre klima og miljøpolitikken i Norge og hvilke store miljø og klimautfordringer Natur og Ungdom arbeider med. Samtidig som det er en morsom helg hvor du blir kjent med andre aktivister rundt om i Norge.

Programmet starter på fredag kl.17:00 og er ferdig på søndag kl. 14:30. For at du skal bli litt utfordret legges programmet ikke ut på forhånd, men vi kan love deg alt fra hygge og kos, til aksjonsøvelser og debatter! Reise blir så klart dekket, og kontakt oss om du trenger hjelp med å finne transport.