Gå til innhold
Grønn skog med teksten: Høstseminar, 6. - 8. oktober 2023.
Foto: Jørgen Næss Karlsen
Foto: Jørgen Næss Karlsen

Høstseminar 2023

Natur og Ungdom < Arrangement < Høstseminar 2023

6.-8. oktober arrangeres årets høstseminar!

Dette seminaret er den perfekte muligheten til å lære mer om landbruk, natur og høstens kommende store saker. Mye å glede seg til!
Arrangementet tar sted på en skole i Oslo og på lørdagen reiser vi felles til Kongsgården for å delta på Grønt spatak sin høsttakkefest og feirer at de fyller 30 år!

Meld deg på innen mandag 25. september kl: 23:55

Det er en deltakeravgift på 200kr. Vi stiller med mat og overnatting, samt dekker reise for NU medlemmer. Har du vanskelig for å betale avgiften, ta kontakt med Eri Melhus (erim@nu.no).

Mer info kommer!!

Høstseminar er et seminar der vi tilbyr medlemmene våre en sosial helg der man lærer om de nye store politiske sakene!

Arrangør: Sentralstyret
Fra:
6. oktober 2023
Til:
8. oktober 2023

Meld deg på!

Påmeldingsfrist er 25. september

Info om reiserefusjon

Natur og Ungdom dekker reise for alle betalende medlemmer. Reisen blir refundert i etterkant av seminaret, ved innsending av billetter på skjemaet under innen 3 uker etter reisen er gjennomført. Det er ingen garanti for å få refundert pengene dersom det kommer etter 3 uker. Alle flyreiser må godkjennes av daglig leder. Send e-post til dagligleder@nu.no. Fly godkjennes stort sett på distanser over 1000 km, men se på muligheter for miljøvennlig reise. Vi dekker sovekupé og soveseter i noen tilfeller, men dette må også godkjennes av daglig leder før det bestilles. Retningslinjer for reise finner du under. Ta kontakt med erim@nu.no om det skulle være noen problemer vedrørende dette.  

Lurer du på noe? Ta kontakt:

52309455221_df27bcaeb9_k

Eri Melhus

Sentralstyremedlem
405 50 021

Jobber med natur. Følger opp Agder NU.