Gå til innhold
52368924345_2afcc6328f_o

Skogseminar

På skogseminar får du lære masse om hvordan det står til med norske skoger og hvordan vi kan drive skogbruk på en god og bærekraftig måte.
MELD DEG PÅ INNEN SØNDAG 10. SEPTEMBER 23:59

Velkommen til skogseminar på Søbakken skole, Søbakkvegen 27, 2409 Elverum.

Arrangør: Sør-Østerdal
Fra:
22. september 2023
17:00
Til:
24. september 2023
15:00

Her finner du alt du trenger å vite om skogseminar.

 

Sør-Østerdal Natur og Ungdom inviterer nu-ere fra hele landet til Elverum! Søbakken skole, Søbakkvegen 27, 2409 Elverum.

MELD DEG PÅ INNEN SØNDAG 10. SEPTEMBER 23:59

Hva skjer på seminaret?

I løpet av helgen vil det blant annet være spennende innledninger om bærekraftig skogbruk, konsert, skogtur med en biolog og mulighet for å få haugevis av nye venner!

Skogseminar skal være en positiv opplevelse for alle deltakere. NU skal være en trygg organisasjon, der vi ikke tillater mobbing og ulike former for trakassering. 

Følgende kjøreregler gjelder:

1. Respekt for andre: Alle deltakere på skogseminar skal vise respekt for alle uavhengig av kjønn, kjønnsidentitet, alder, religion, seksuell legning, sosial status, etnisk tilhørighet eller politisk ståsted. NU tar avstand fra alle former for rasisme, diskriminering og trakassering.

2. Respekt for andres grenser: Skogseminar er et trygt arrangement der den enkeltes integritet og grenser skal respekteres. NU har nulltoleranse for seksuelt overskridende adferd og overgrep. Dette gjelder både på felles arena og i private rom under og etter arrangementet.

3. Alkohol og rusfritt møte: Ved alle medlemsrettede arrangementer i NU er det nulltoleranse for alkohol og andre rusmidler. Dette gjelder også Skogseminar.

4. Tilstede på møtet: Alle deltakerne må være med på opplegget, og kan ikke forlate skolen uten godkjennelse fra Praktisk Komité.

Ved brudd på disse reglene kan man bli sendt hjem på egen regning. Dersom du selv opplever eller er vitne til brudd på disse reglene eller annen grenseoverskridende adferd kan du kontakte:

Elverum er et supert sted å dra for deg som vil lære mer om skog! I Elverum er det massevis av skog, og det er midt i landet og lett å reise fra både nord, sør, øst og vest! Vi anbefaler at du bruker Entur for å planlegge reisen til Elverum stasjon/skysstasjon.  Husk å velge den billigste reisemåten!

Vi har dessverre begrenset med midler til å dekke reise. Dette betyr at vi dekker 1000kr av din reise, og resten må lokallaget eller fylkeslaget dekke selv. Blir reisen din dyrere enn 1000kr kan du ta kontakt med regionssekretær på adas@nu.no for å få hjelp til å få dekket reisen. 

Alle deltagere vil få et mer detaljert reiseforslag på mail når seminaret nærmer seg.

 

 • Drikkeflaske og termokopp
 • Matpakke til reisen og matboks eller fat til å spise fra på seminaret
 • Sovepose, liggeunderlag (og pute)
 • Håndkle og såpe om du vil dusje i løpet av helgen
 • Klær til et helgeseminar
 • Toalettsaker
 • Skrivesaker og noe å skrive på
 • Lader (og powerbank om du ønsker)
 • Uteklær
 • Tursko/sko som kan bli våte (vi skal gå mye i våt myr)
 • Underholdning (bok, strikketøy osv.)
 • Innesko

Lurer du på noe? Ta kontakt

53155842562_2700827bd0_k (1)

Ada Amilia Skjensvold

Regionssekretær for Innlandet, Rogaland og Telemark
406 72 880