Gå til innhold
Bilde: jannicke Totland

Ledig stilling som prosjektkoordinator

Natur og Ungdom < Ledig stilling som prosjektkoordinator
Kategorier: Ledig stillinger

Natur og Ungdom har en ledig stilling som koordinator for prosjektet "Ungdomenes Miljøskute". Søknadsfrist er 27. januar, og tiltredelse snarest.

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år, med rundt 5000 medlemmer og 40 lokallag over hele landet. Natur og Ungdom har nå en 50%-stilling ledig som prosjektkoordinator for Miljøskuta, med søknadsfrist fredag, 27. januar.

 

Om prosjektet

Natur og Ungdom skal 23. juni til 17. juli 2023 arrangere Ungdommenes Miljøskute. Med til sammen 120 ungdommer mellom 16-25 skal Natur og Ungdom reise langs Norges kyster med seilskipet Fullriggeren Sørlandet. Dette blir en tre ukers ekspedisjon til havs, der deltagerne skal lære om livet om bord på en seilskute og får den unike opplevelsen å være en del av mannskapet som drifter skipet.  I tillegg vil seilskuta legge til havn i flere av steder langs kysten hvor deltakerne skal være med å organisere arrangementer og aksjoner. 

Prosjektkoordinator for Ungdommens Miljøskute har hovedansvaret for planlegging, arrangering og gjennomføring av Natur og Ungdoms Miljøskute. Stillinger er en prosjektstilling med varighet til september 2023. Dette innebærer å mobilisere deltakere, koordinere bedriftsbesøk, økonomiarbeid og oppfølging av deltagere. Arbeidet skjer sammen med en arbeidsgruppe for prosjektet bestående av frivillige.

 

Prosjektkoordinator sine oppgaver:   

 • Lede arbeidsgruppen til prosjektet
 • Koordinere bedriftsbesøk og aktiviteter på land. 
 • Ansvar for økonomien og rapporteringen for prosjektet
 • Mobilisere til påmelding for Miljøskuta og følge opp deltakerne

 

Vi søker deg som:  

 • Tar initiativ, er strukturert og god til å planlegge  
 • Er god på både samarbeid og selvstendig arbeid  
 • Har erfaring med organisasjonsarbeid 
 • Har erfaring med organisering av arrangement og seminar
 • Trives med å være på et skip
 • Sterkt miljøengasjement vil være en pluss  

 

Vi kan tilby: 

 • Engasjerende arbeidsplass sentralt i Oslo  
 • Godt arbeidsmiljø, fleksitid og spennende utfordringer 
 • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

 

Ønskelig arbeidssted er Oslo, men det kreves at man deltar på deler av skipsturen. Stillingen er 50% og lønnes etter Kontoroverenskomsten mellom Virke og Handel og Kontor, med minst en årslønn på mellom 162 300 – 216 078  kr for en 50%-stilling. For ordens skyld opplyser vi om at det kreves en begrenset politiattest fra alle ansatte i Natur og Ungdom, ettersom vi har ansvar for mindreårige personer.

 

Søknadsfristen er fredag, 27. januar kl. 23:59. Tiltredelse og opplæring er ønskelig snarest. Vi er fleksibel på sluttdato og kan vurdere å redusere stillingsprosenten dersom den rette kandidaten ønsker det. Vi ser for oss å kunne ansette innen 01. februar.

 

I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknad og CV sendes til dagligleder@nu.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om stillingen:

459F84F5-828D-4B65-BED9-A89F5BED4450

Sandra Butoyi

Daglig leder
40220118

Følger opp personalet, administrasjon og økonomi.