Gå til innhold

Bli medlem

Natur og Ungdom < Sider < Bli medlem

Vi trenger deg med på vinnerlaget! Bli medlem i dag!

Hva betyr det å være medlem?

Jo flere medlemmer Natur og Ungdom har, jo mer vil politikerne lytte hver gang møter politikerne med møter, aksjoner, kravlister og innspill. Trykk her for å bli medlem!

De aller fleste medlemmene i Natur og Ungdom er ikke aktive, men er medlem for å støtte vårt arbeid og gi oss en sterkere stemme. Hvis du vil bli aktiv i organisasjonen får du tips om hvordan her.

Alle spørsmål om medlemsskap kan stilles til medlem@nu.no

Når du er medlem i NU kan du

  • få medlemsbladet PUTSJ i posten fire ganger i året (med mindre du har registrert at du ikke ønsker å motta dette)
  • få vervepremier dersom du får andre til å melde seg inn i Natur og Ungdom
  • få SMSer innimellom med oppdatering om viktige miljøsaker og aktiviteter
  • få muligheten til å være med i et av våre lokallag i hele landet og å delta på nasjonale og regionale arrangementer. Vi anbefaler at alle nye medlemmer blir med på et sjukt lærerikt aktivistkurs!

Er du under 13 år?

Alle under 26 år kan være medlem i Natur og Ungdom, men dersom du er under 13 år så trenger vi samtykke fra foreldre for at du kan bli medlem.

Dersom du er under 13 og vil bli medlem, send oss en mail på medlem(a)nu.no

Er du over 25 år?

Vi trenger ikke bare medlemmer, vi trenger også penger. Her kan du bli fastgiver, eller NU-venn som vi kaller det, eller støtte oss med engangsbeløp.

Er du student?

Hvis du er under 30 år så kan du være studentmedlem! Her er mer info om vårt tilbud til studenter. Vi har aktive studentlag på flere av studiestedene i Norge. Du kan melde deg inn i det vanlige innmeldingsskjemaet som er linket til over.

Koster det penger?

Medlemsskap i Natur og Ungdom koster 50 kr det første året, og deretter 100 kr i medlemskontingent per år du er medlem. Når du melder deg inn kan du betale med vipps, visakort, SMS, bankinnbetaling eller få giro i posten. Med avtalegiro kan du sette opp fast betaling, så slipper du å huske selv å betale hvert år.

Vi sender giro i brev i posten når det er på tide å betale medlemskontingenten for neste år. Denne kan du betale i nettbanken eller på vipps, men vi sender også SMS og vippskrav slik at du lett kan betale slik du vil.

Dersom du ikke betaler, så vil du motta noen purringer, men det får ikke andre konsekvenser enn at du meldes ut av Natur og Ungdom etter to år.

Adresseending

For deg som allerede er medlem og vil melde om endret adresse eller annen endring av kontaktinformasjon.

Har du flyttet? Send en mail til medlem@nu.no eller trykk her for å endre adresse selv.

Have you moved address? Send an email to medlem@nu.no or click here to tell us.