Gå til innhold
MicrosoftTeams-image (8)

Nytt medlemsregister

Natur og Ungdom < Nytt medlemsregister
Kategorier: For medlemmer

Natur og Ungdom får nytt medlemsregister. Det medfører en nedetid for medlemsregisteret vårt fra 11. til 31. august.

Nedetid

Nedetid betyr at vi i medlemsavdelingen ikke har tilgang til å se eller endre informasjon om medlemmene våre. Dette betyr at utmeldinger, adresseendringer og registrering av nye medlemmer må vente til september. Fra og med 1. september får vi også nytt telefonnummer: 2002. Bruk 2377 ut august, deretter 2002.

Ting som ikke fungerer under nedetid: 

 • Min side
 • Innmeldingsskjema for både medlemmer og NU-venner
 • SMS kodeordet NU FAST (for å bli NU-venn med vipps)
 • Å sjekke ting som feks vervepoeng
 • Å avslutte medlemskap
 • Sende ut årsmøteinnkallinger og andre henvendelser

Ting som fungerer under nedetid: 

 • Betale giro med KID
 • Vippse til 666661 Natur og Ungdom medlem og gaver
 • Overføre til konto 5010.05.87154
 • Sende SMS kodeordene NU MEDLEM, NU BETAL til 2377

For at vi i medlemsavdelingen skal måtte gjøre minst mulig manuelt arbeid etterpå, anbefaler vi at: 

 • NU-venner melder seg inn via denne linken, og oppretter Vipps faste betalinger via en SMS vi sender ut når vi har fått det nye medlemsregisteret på plass i september.
 • Medlemmer melder seg inn via denne linken og vippser til 666661 for å betale førstegangskontingent.
 • Gaver overføres til 5010.05.87154 eller vippses til 666661
 • Andre forespørsler som utmeldinger, adresseendringer, sjekking av vervepoeng, utsending av årsmøteinnkallinger osv, enten kommer før 7. august eller etter 1. september.

Ja, du kan melde deg inn som medlem her og som NU-venn her. Vi må registrere innmeldingene manuelt i september, så det vil kunne ta litt lenger tid før du får velkomstpakke.

Etter å ha fylt ut skjemaet kan du vippse førstegangskontingenten (50kr) til 666661 Natur og Ungdom medlem og gaver. Merk med fullt navn, adresse og fødselsdato.

Ja, du kan bli NU-venn via dette skjemaet.

Siden det ikke vil være mulig å opprette en fast betalingsavtale i nedetiden, vil vi sende en SMS til de som har blitt NU-venner i nedetiden i september når vi har nytt medlemsregister. SMS-en vil inneholde en link til enten Vipps faste betalinger, eller avtalegiro. Da er det viktig at man husker å fullføre dette siste steget i innmeldingen slik at man blir NU-venn.

Hvis du ikke oppretter Vipps-avtale med denne linken, vil vi etter en stund sende en giro i posten/i nettbanken. Da kan du opprette avtalegiro når du betaler denne. Det vil du også kunne gjøre på minside når det er på plass i september.

Som for medlemmer, vil innmeldte i løpet av nedetiden måtte registreres manuelt i etterkant. Det vil da ta noe tid før vi får registrert avtalen, sendt bekreftelse og første krav. I mellomtiden er du velkommen til å vippse oss en gave på 666661.

Støtter du Natur og Ungdom med til sammen over 500kr i løpet av året, har du rett på skattefradrag. Da trenger vi fødselsnummeret ditt. Det kan du registrere selv på min side i september.

Du kan sende en e-post til medlem@nu.no som vanlig for å melde deg ut, men vi vil ikke kunne avslutte medlemskapet ditt før i september. Ettersom vi uansett ikke sender noen henvendelser i nedetiden vil du i praksis bli meldt ut idet du sender oss en e-post.

Når du sender e-post får du først en bekreftelse på at vi har mottatt utmeldingen din, så får du en ny bekreftelse i september når medlemskapet er avsluttet.

Ja, du kan betale kontingenten ved å vippse til 666661, både førstegangskontingent (50kr) og vanlig kontingent (100kr).

Du kan også overføre til 5010.05.87154, merk gjerne med medlemsnummer, eller fullt navn, adresse og fødselsdato.

Du kan støtte oss med et engangsbeløp via disse kanalene:

 • Vippse til 666661
 • Vipps en gave på nu.no/stott-oss
 • Overføre til 5010.05.87154

Betalingsmåter som ikke fungerer i nedetiden:

 • Kortbetaling på nu.no/stott-oss
 • Opprettelse av avtalegiro eller vipps faste betalinger.

Ja, de kan bruke dette skjemaet.

Siden det ikke vil være mulig å opprette en fast betalingsavtale i nedetiden, vil vi sende en SMS til de som har blitt NU-venner i nedetiden i september når vi har nytt medlemsregister. Gjerne informer de du verver om dette, slik at de skjønner at de ikke er NU-venner før de får en SMS med opprettelseslink til Vipps faste betalinger i starten av august. Da er det viktig at de husker å fullføre dette siste steget i innmeldingen. Hvis de ikke oppretter Vipps-avtale med denne linken, vil vi etter en stund sende dem en giro i posten/i nettbanken. Da kan de opprette avtalegiro når de betaler denne. Det vil de også kunne gjøre på minside når det er på plass i september.

Ja, de kan bruke dette skjemaet.

Når man har fylt ut skjemaet kan man vippse til 666661 som vanlig for å betale førstegangskontingent.

Når ny min side er på plass, anbefaler vi at nye medlemmer logger inn her for å opprette vipps faste betalinger eller avalegiro, slik at man slipper å huske på å betale kontingenten hvert år.

Det vil ta litt ekstra tid før vi får registrert medlemmet og dermed registrert vervepoenget.

Nei, ikke helt oppdatert tall.

Men vi vil ta ut en ververapport rett før nedetiden med nesten oppdaterte tall.

Du kan få vite hvor mange vervepoeng du hadde da, ved å sende oss en e-post på medlem@nu.no.

Verver du noen i nedetiden, vil du kunne få vite vervepoengene dine i slutten av september.

Nei, dette går dessverre ikke under nedetiden. Ta kontakt med oss på medlem@nu.no hvis du vil sende ut noe i god tid før nedetiden.

Nei. Da må innkallingen sendes til oss før 7. august.

Ettersom innkalling til fylkesårsmøte må sendes 3 uker før årsmøtet, vil vi tidligst kunne sende ut årsmøteinnkallinger ca 11. september. Dvs at årsmøter ikke bør finne sted før 2. oktober.

Det er vanlig å ha fylkesårsmøtene i oktober eller november, så vi regner med at dette går fint for fylkeslagene.

For lokallag er det ikke strengt nødvendig å sende ut årsmøteinnkalling tre uker før, men vi anbefaler likevel at dere ikke arrangerer lokallagsårsmøter før oktober, slik at dere får sendt ut informasjon til medlemmene i god tid dersom dere planlegger å sende ut SMS eller e-post fra medlemsregisteret.

Ja. Send innkallingen til regseken din/til oss i medlemsavdelingen i løpet av september (senest tre uker før). Send den gjerne inn i god tid før, da medlemsavdelingen vil ha det veldig travelt i september.

Ja, automatiske trekk vil gå som vanlig i både august og september.

Lurer du på noe om medlemsregisteret eller nedetid?

Send oss en e-post på medlem@nu.no.

Mer informasjon om nye muligheter i Profundo, det nye medlemsregisteret vårt, vil komme i september. For eksempel vil lokallag kunne legge inn informasjon om verv i lokallag og fylkeslag, og levere årsrapport og søke om penger fra lokallagsfondet direkte på min side.

Bilde

Vilja Helle Bøyum

Prosjektkoordinator for innsamling
94283620

Følger opp innsamlingsarbeid og giveravtaler.

52308732182_c3a8a7861b_k

Ingeborg Tolås

Medlemssekretær
23 32 74 19

Følger opp medlemsarbeidet, giveravtaler og Putsj-abonnementer.