Gå til innhold
Foto: Arnfinn Storsveen

Reiseregningsskjema

Natur og Ungdom < Reiseregningsskjema

Alt du trenger å vite om refusjon av reise i etterkant av NU arrangement.

Om du ønsker refusjon i etterkant av et Natur og Ungdom-arrangement du har vært på kan du fylle ut skjemaet, dokumentere alle utleggene du har hatt med kvitteringer og billetter, signere det og sende det innen tre uker etter arrangementet har vært.

 

Det er to ulike skjemaer:

  • Digitalt skjemaer for nasjonale arrangementer
  • Word-skjema for reiser i regi av lokallag og fylkeslag

Hvordan fyller jeg ut skjemaet?

Du fyller ut skjemaet ved å skrive korrekt informasjon om personen som har reist og personen som skal ha pengene refundert (dette kan selvsagt være samme person). Alle feltene må være utfylt, men om det er samme person trenger ikke adresse være ført opp begge gangene.

Under «hva la du ut for» fører du opp utgiftene du har hatt. For eksempel «Molde-Åndalsnes, buss, 145 kr» og «Åndalsnes – Oslo, tog, 249 kr». I tillegg legger du inn datoen på reisen – og legger ved dokumentasjon på reisen, også kalt et bilag. Alle bilagene som legges ved gir du et nummer, og skriver bilagsnummeret inn i skjemaet.

Til slutt summerer du opp hvor mye reisen kostet og om du eventuelt har mottatt forskudd.

Hva er gyldig dokumentasjon på reisen?

For at reisen skal bli refundert må det være lagt ved et bilag som dokumenterer reisen. Et gyldig bilag på en reise er kvittering for kjøp av billetten til reisen, eller selve billetten. Om det ikke står kostnaden på billetten spesifisert på billetten kreves kvittering i tillegg.

Reiser for fylkeslag

Hvis du har vært på reise i regi av lokallag eller fylkeslaget skal man brukes skjemaet under. Reisedekningsskjemaet med gyldig dokumentasjon kan skannes og sendes til regnskap@nu.no.  Skjemaet er ikke gyldig uten signatur.

 

Har du spørsmål? Ikke nøl å ta kontakt!

thumbnail_Image

Aleksander Snarheim

Økonomisjef
477 14 350