Gå til innhold

Vårsamling med Grønt Spatak

Natur og Ungdom < Arrangement < Aktuelle arrangement < Vårsamling med Grønt Spatak

Bli med på oss ut på gård! Fra 30.mai-02.juni arrangerer vi Vårsamlinga, som er et et seminar for å bygge opp landbruksaktivister gjennom å utruste deltakerne med allsidig kunnskap om norsk landbruk, hvilke utfordringer landbruket står ovenfor og diskutere løsninger!

Vårsamlingen er obligatorisk for alle som skal ut å jobbe på gård i sommer. Dersom det derimot ikke skulle passe for deg å delta på Grønt Spatak er det likevel mulig å få med seg vårsamlingen! Har du lyst til å lære mer om norsk matproduksjon og hvordan vi kan gjøre den mer miljøvennlig og solidarisk?

Vårsamlinga er del av Grønt Spatak som er en gårdsutveksling på 10 dager i løpet av sommerferien, hvor ungdom mellom 16-30 år møter bønder, lærer om matproduksjon i praksis, hvilke utfordringer det er å være bonde i dag og hvordan miljøbevegelsen og landbruket kan jobbe sammen om felles mål. Seminaret er gratis for alle som skal ut å jobbe i sommer. For de som ikke skal delta på Grønt Spatak, og kun delta på seminaret, koster det 250kr. 

Vårsamlinga går over fire dager: torsdag, fredag, lørdag, og søndag.

I tillegg til foredrag, skal vi ha presseverksted, workshops, konsert, bål, panelsamtale, og folkedans! Sist, men ikke minst vil du bli kjent med masse kule folk fra hele landet som i likhet med deg er opptatt av å gjøre noe for en mer bærekraftig og solidarisk matproduksjon.

Meld deg på her!