Gå til innhold

Broen til framtiden 2022

Natur og Ungdom < Broen til framtiden 2022
Kategorier: Olje

Hvordan skal vi få til en rettferdig grønn omstilling ut av oljetåka og inn i fornybarsamfunnet? 8. april 2022 er Natur og Ungdom med på å arrangere Broen til Framtiden 2022!

Norge må kutte mer utslipp hvert år enn noen regjering har klart på en hel regjeringsperiode, samtidig som vi skal beskytte arbeideres rettigheter, bevare naturen og nå bærekraftsmålene. Alt dette krever brobygging – både brobyggende politikk for en omstilling uten sidestykke og enda flere brobyggere, i sterke bevegelser, over hele landet.

Natur og Ungdom er med i Broen til Framtiden, en allianse mellom fag- og miljøbevegelse, kirken, forskere og fler. 8. April 2022 går årets konferanse av stabelen for niende år på rad! Her skal vi sammen sette rettferdig omstilling på dagsorden for den nye stortingsperioden, samle alle som vil jobbe for en klimaløsning nedenfra, og bygge bro mellom bevegelsene som skal forme det grønne skiftet.

 

Vil du melde deg på konferansen? Sjekk ut program, påmelding og arrangementinfo her!

Sjekk ut podkasten fra Broen til Framtiden!

I podkasten "Rett fram" jakter journalist Ingerid Salvesen og professor Andreas Ytterstad på rettferdige klimaløsninger og snakker med skolestreikere, bønder, oljearbeidere, fagforeningsfolk og representanter fra trossamfunn. Hør den i din podkastspiller.

Natur og Ungdoms kontaktperson for Broen til Framtiden