Gå til innhold

Du kan testamentere en gave til Natur og Ungdom

Natur og Ungdom < Du kan testamentere en gave til Natur og Ungdom
Kategorier: Ukategorisert

Ønsker du å støtte kampen mot miljø- og klimaødeleggelser? Da kan du bla. gi en testamentarisk gave til Natur og Ungdom.

Hjelp oss i vårt viktige arbeid og få et skreddersydd testament – Helt gratis!

Du kan gi en testamentarisk gave til vårt arbeid. Vi setter enormt pris på all støtte vi får.

Du kan testamenter en gave til Natur og Ungdom på den måten du måtte ønske, men et alternativ er å lage testament via. Jurio. Natur og Ungdom samarbeider med den juridiske digitale tjenesten, Jurio. På nettsiden deres kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter. Dersom du inkluderer Natur og Ungdom i din siste vilje blir hele testamentet gratis, som takk. Klikk her: ‘Opprett et testament’ for å komme i gang!

Lenke til Jurio sin nettside: https://www.jurio.com/no

Mer info. for deg som lurer:

Med et testament kan du f.eks. sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for.

Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner.
Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål.