Gå til innhold

Reiseregningsskjema

Natur og Ungdom < Reiseregningsskjema

Alt du trenger å vite om refusjon av reise i etterkant av NU arrangement.

Har du lagt ut noe i regi av et Natur og Ungdom-arrangement du har vært på kan du fylle ut skjemaet under. Det kan være reise, mat, drivstoff, materiell. Husk å laste opp alle kvitteringer/billetter, signere og sende inn innen tre uker etter arrangementet har vært!

Dette digitale skjemaet er for nasjonale arrangementer som landsmøte, sommerleir, aktivistkurs, Grønt Spatak, årskonferansen.

Ting som skal betales av lokallaget eller fylket, bruk vanlig utleggsskjema og send til regionsekretær (lokallag) eller regnskap@nu.no (fylke)

Hvordan fyller jeg ut skjemaet?

Du fyller ut skjemaet ved å skrive korrekt informasjon om personen som har reist og personen som skal ha pengene refundert (dette kan selvsagt være samme person). Alle feltene må være utfylt, men om det er samme person trenger ikke adresse være ført opp begge gangene.

Under «hva la du ut for» fører du opp utgiftene du har hatt. For eksempel «Molde-Åndalsnes, buss, 145 kr» og «Åndalsnes – Oslo, tog, 249 kr». I tillegg legger du inn datoen på reisen – og legger ved kvittering for reisen, også kalt et bilag. Alle bilagene som legges ved gir du et nummer, og skriver bilagsnummeret inn i skjemaet.

Til slutt summerer du opp hvor mye reisen kostet og sier i fra om du eventuelt har mottatt forskudd.

Hva er gyldig dokumentasjon på reisen?

For at reisen skal bli refundert må det være lagt ved et bilag som dokumenterer reisen. Et gyldig bilag på en reise er kvittering for kjøp av billetten til reisen, eller selve billetten. Om det ikke står kostnaden på billetten spesifisert på billetten kreves kvittering i tillegg.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!

Ruby Griffin Solheim

Regionssekretær for Troms, Trøndelag og Oslo
458 74 795

Åsne Mjelde Refsum

Regionssekretær for Vestland, Agder og Vestfold
976 42 966

Nikolai Marø Myrvoll

Regionssekretær for Innlandet, Rogaland og Telemark
958 79 309

Hanna Kristina Jakobsen

Regionssekretær for Akershus, Østfold og Finnmark
988 33 789

Leon Engen Blom

Regionssekretær for Møre og Romsdal, Nordland og Buskerud
906 60 836

Aurora Gozzi Tobiassen

Økonomi- og administrasjonssekretær
406 43 348

Følger opp økonomi- og administrasjonsarbeid